Domingo
9
Octubre
2016
10
30
Celebrarem el 9 d'Octubre lliurant les medalles de plata
9/10/2016

Per a commemorar el dia gran de la Comunitat Valenciana, Benetússer farà entrega de les insígnies d'argent de l'Ajuntament. Enguany els premiats són: Ábel Tébar, el primer veí de Benetússer en guanyar un premi Goya. Ho aconseguí pel seu treball en l'equip d'animació del curtmetratge Alike. És llicenciat en belles arts i ha col.laborat en diferents campanyes amb Creu Roja espanyola entre moltes altres locals.

Luis Miguel Gil, David Olmos i Alberto Pérez, estudiants d'Enginyeria de Telecomunicacions, Òptica i Infermeria respectivament. Junt amb altres professors de la Universitat de València han inventat el Sanberry Cam, un dispositiu electrònic capaç d'avaluar patologies cutànies i oculars. Guanyadors del premi MOTIVEM Fundació Universitat–Empresa ADEIT de la Universitat de València.

Emilio Almenar, músic trombonista amb una brillant trajectòria, academista en la Filharmònica de Berlín de 2013 a 2015. Col.labora amb l'Orquestra de València, Orquestra de la RTVE, Komische Oper Berlín, Deutsche Oper Berlín, Orchestra of Europe i The European Philharmonic of Switzerland

Carnisseria Gil, fundada l’any 1970 per Miguel Gil Ramón i Vicenta Pla Llorens, un negoci familiar de tres generacions. És coneguda, entre altres coses, pel seu famós embotit. Destaca la seua llonganissa de pasqua, la mallorquina i en especial la catalana, per la que en l'època dels 80 venia gent des de Castelló a comprar-la.

L'equip de govern vol destacar el potencial, el talent i la joventut que han tingut els premiats d'esta edició. La cerimònia tindrà lloc al Centre Cultural El Molí a les 19:30h, just al finalitzar la cercavila des de la plaça 9 d'Octubre.

 

 

Programa d'actes del 9 d'Octubre