Desde
Desde
Hasta
to
Sábado
25
Noviembre
2017
21
00
X Mostra de Teatre Amateur de Benetússer
20/10/2017

La Mostra de Teatre Amateur de Benetússer celebra la seua desena edició del 21 d'octubre al 25 de novembre. En tot aquest temps passaran per l'escenari del Centre Cultural El Molí algunes de les millors companyies i grups de teatre amateur de tota la Comunitat Valenciana.

Arrancarà la Mostra el 21 d'octubre a les 19h amb l'actuació d´Avant va el Carro d'Alginet (València) amb la representació de “Mandíbula afilada”, una comèdia de to agredolç, una peça enginyosa construïda amb una gran precisió, que juga amb els somnis, amb el temps imaginat i amb les fantasies d’un Peter Pan que es construeix el seu propi univers amb un guió a la mesura dels seus interessos.

El 28 serà el torn de Carabau, d´Alaquas (València) que representarà “Dakota”, una reflexió sobre la prima línia entre la realitat i la fantasia i la neurosi dominant en l'home contemporani. El 4 de novembre es representarà “Presas” de Carafur i la Baranda d'Elx (Alacant) que explica la història de diverses dones empresonades durant la postguerra espanyola. Abans de la clausura passarà pel Centre Cultural El Molí una altra companyia alacantina, en aquest cas Taules Teatre del Pinoso que presentaran “Eunuco” una versió de l'obra clàssica del dramaturg romà Terencio amb diàlegs actuals, desenfadada, gamberra i molt divertida.

Per a tancar la Mostra el 25 de novembre se celebrarà la clausura en la qual es lliuraran els premis i el grup de teatre Els Escalons representarà fora de concurs “Las heridas del viento” que explica la història de dos personatges totalment oposats, les vides dels quals es creuen quan el pare d'un d'ells mor, i entre els papers paterns descobreix les enceses cartes d'amor d'un altre home.

Podeu consultar ací tota la programació.