El Centre Cultural El Molí en obres
1/10/2018
Durant el mes d'octubre el Centre Cultural El Molí suspendrà temporalment la seua programació per a realitzar diferents actuacions per a la millora de l'accessibilitat i mobilitat d'aquest.
El projecte consisteix en una ampliació de l'escenari i fer-ho accessible mitjançant una rampa. A més s'instal-laran nous elements per a millorar la il-luminació de l'escenari.  

Es canviarà el sòl en tot el pati de butaques. Entre altres arranjaments es realitzaran treballs de manteniment i reparació de goteres, a més d'adequar els banys del pis superior, creant un bany adaptat per a persones amb problemes de mobilitat. L'Ajuntament destinarà 70.000 euros per a realitzar aquestes obres, 30.000 euros provenen de fons propis i els 40.000 restants els rep d'una subvenció de la Conselleria de Cultura destinada a finançar la reforma i modernització d'instal-lacions i equipaments d'espais escènics.

Dins dels requisits de l'ajuda recentment concedida les obres han de realitzar-se abans de finalitzar l'any, per la qual cosa es suspèn temporalment la programació de El Molí durant el mes d'octubre. Al mes de novembre el Centre Cultural tornarà al seu horari habitual per a la XI Mostra de Teatre amateur de Benetússer, programada per al 3 de novembre.