UNISOCIETAT es trasllada a la llar del jubilat
19/09/2018

Ja ha començant un nou curs del programa UNISOCIETAT de la Universitat de València a Benetússer.  Aquest programa va destinat a les persones de 30 anys o més amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura. les assignatures són impartides per professors associats a la universitat de València. S'implanta a través d'un itinerari multidisciplinari de 120 hores per curs acadèmic. Cada curs es distribueix en dos quadrimestres i en cada quadrimestre s'imparteixen dues assignatures troncals; a més, la formació es complementa amb un cicle de conferències per curs, de temàtica variada.
En el seu tercer any a Benetússer la demanda d'alumnes cada vegada ha sigut major i per eixe motiu les classes ara s'impartiran en la llar del jubilat; per a major comoditat dels assistents i no interferir amb les activitats de la Escola d'Adults.

Els objectius d'Universitat i Societat són:
-Sensibilitzar la societat en general sobre el valor de la formació al llarg de la vida, destacant i apreciant la valuosa contribució que les persones de més edat fan a la societat.
-Promoure la solidaritat intergeneracional i la vitalitat i dignitat de totes les persones, i esforçar-se més per mobilitzar el potencial de les persones, fent possible que porten una formació adequada.
-Estimular el debat i l'intercanvi d'informació per a desenvolupar l'aprenentatge mutu.
-Promoure activitats que servisquen per a lluitar contra la discriminació; superant els estereotips relacionats amb l'edat, sexe, religió...