Programació de Falles 2016

-

Centenars de veïns i veïnes de Benetússer es van congregar el diumenge en la plaça de l'Ajuntament de Benetússer per a presenciar la crida fallera.

Les Falleres Majors Alba Navalón i Noemi Costoyas han donat començament a les festes falleres des de la balconada del Consistori a les 12 del migdia al crit de “Benetússer, Ja estem en falles”.

L'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz i el regidor de festes Juan Alarcón presidien al costat d'elles la cerimònia de la Crida enfront de l'atenta mirada de les 6 comissions falleres al complet.

A l'acabe de la *Crida, tots els assistents han cantat l'himne regional. Seguidament s'ha procedit al tradicional intercanvi de fotos i s'ha fet lliurament de la màxima distinció fallera, els bunyols d’or i amb fulles de llorer i brillants, als fallers i falleres del municipi. Tal com és tradició, les Falleres Majors han inaugurat l'exposició del ninot, en el pati de la casa consistorial; al costat de l'alcaldessa i el president de la Junta Local Fallera, Juan Alarcón.

 

 

Hui les nostres falleres majors Alba Navalón i Noemi Costoyas han donat pas a les Falles 2016 en el nostre poble al crit de "Benetússer ja estem en falles"!

Posted by Ayuntamiento de Benetússer on domingo, 28 de febrero de 2016