Programa de Falles Benetússer 2020

-

Un any més Benetússer celebra la festa de les falles amb les seues sis comissions. Sis monuments grans i sis infantils que, juntament amb els seus fallers i falleres, ompliran de color els carrers d’este municipi des de la plantà fins la cremà. Un any que segur que serà inoblidable per a les dos falleres majors de Benetússer Alba Gómez i Vera Díez-Madroñero.

La Junta Local Fallera ha preparat un farcit programa d’actes que, com mana la tradició, començarà amb la plantà infantil la nit del dia 15 de març. Abans, el 29 de febrer, s’haurà celebrat la no menys tradicional cavalcada del ninot i el dia 1 de març les paelles falleres de germanor en la plaça de la Xapa. El dissabte 16 es lliuraran els premis de les falles 2019 en la plaça de l’Ajuntament. El dimarts 17 les sis comissions desfilaran pels carrers del poble fent la visita oficial per totes les falles de Benetússer. Per al dimecres 18 quedarà un dels actes més emotius de les festes falleres com és l’ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats que començarà a les 18 h.

Com mana la tradició el foc donarà per concloses les festes de 2020 i donarà el tret d’eixida de les de 2021 la nit del 19 de març. Abans, el mateix dia al matíen l’església es celebrarà una missa en honor de Sant Josep i a les 14 h en la plaça de la Xapa es dispararà una mascletà patrocinada per l’Ajuntament de Benetússer. Consulta total la programación en el llibret de Falles Benetússer 2020.