Saluda del regidor Desenvolupament Local, Turisme i Transparència

És per a mi un honor ser el regidor de Comerç, Mercat, FAC, Turisme i Transparència en aquesta legislatura.

El meu principal objectiu és l’apropament al treball diari de les associacions de comerciants i empresaris/es del nostre municipi i valorar més, si cap, el treball que aquestes desenvolupen.

Mantindre viu el comerç del nostre poble, buscar constantment noves idees per a la millora d’aquest sector i intentar dur a terme, en Benetússer, totes aquelles accions que puguen ser exitoses per al teixit associatiu i comercial, que són totalment compartits des de la regidoria; sense deixar de banda el suport al mercat municipal i a la seua dinamització i millora.

L’ocupació i l’emprenedoria representen un dels factors que més preocupen als nostres ciutadans i ciutadanes; és per això que des d’aquesta regidoria volem apostar per les persones, fent tot allò que estiga al nostre abast per a reduir la taxa de desocupació de la població, oferint tallers i cursos, gestionant ofertes de treball, subvencionant beques de primera oportunitat laboral per als i les jóvens i, en definitiva, treballar per a millorar l’ocupabilitat del col.lectiu de Benetússer.

És molt el treball a realitzar i espere comptar amb tots i totes vosaltres per a poder aconseguir els nostres objectius.

Salutacions codials,

Emilio Cano Arteaga

Regidor de Desenvolupament Local, Turisme i Transparència