Vacances per a Majors

Conselleria

L'objectiu d'aquests viatges és proporcionar un període vacacional a les persones grans, alhora que es fomenta el desenvolupament personal, els hàbits de vida saludables i el coneixement d'espais turístics de la Comunitat Valenciana i de les Balears.
 
Així mateix el programa té com a objectiu promoure la generació i el manteniment de l'ocupació a les zones turístiques durant la temporada baixa.
 

Termini de sol·licitud per viatjar durant 2013

Tancat.
 

IMSERSO

A través de l'Imserso, l'administració de l'Estat, promou un Programa social de vacances destinades a persones grans, amb els objectius de facilitar la incorporació d'aquest col · lectiu als corrents turístics, alhora que pal · liar les conseqüències que en matèria d'ocupació produeix el fenomen de l'estacionalitat en el sector turístic del país.
 

Sol·licitud

Si la temporada passada estava acreditat per viatjar, no cal que empleneu nova sol · licitud, ja que l'Imserso s'haurà posat en contacte amb vostè per a la renovació de dades.
Si, per contra, accedeix per primera vegada al Programa de Vacances o reprèn la seva participació després d'un període inactiu, haurà de formalitzar la sol · licitud, la formalització podrà realitzar-se a través de la pàgina web de l'IMSERSO, o al despatx de Tercera Edat, LLAR dEL JUBILAT, Carrer Major, n º 22, primer pis, de dilluns a divendres de 10 a 12.